sahabat blog ana :)


blog ini diwujudnya untuk postkan puisi,sajak,nasyid dan sekutu dengannya :)


Al-Quds bukan hanya masalah bangsa Palestina dan bangsa Arab saja. Tetapi masalah seluruh umat Islam, bahkan merupakan masalah kemanusiaan secara keseluruhan. Atas dasar pandangan akidah inilah seluruh umat Islam wajib memahami kondisi dan permasalahan Palestina.

Wednesday, March 31, 2010

Award dari sahabat..syukran!

Untuk dapatkan award kali ini ada law & terms nya..=)
antaranya ialah:_

1- Thank and link the person who gave you the award
2- Pass the award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3- Contact said blogs and let them know they've won the award.
4- State 7 things about yourself.


**********************

1- million thanks to sahibah blog ana iaitu ukhti Niesa'.. asifah ya ukhti..ana tak berape kenal ukht sgt..tapi xpe..kite kan sahabat ! ^_^

Award ni ana nak bagi kepada sahabat blog ana yang menjadi followers blog pertama dan kedua ana..Blog antum hebat! teruskan dlm penulisan mu :)
kepada yang dah buat..tak perlu buat lagi..tapi kalau nak buat pun boleh! :D

semoga antum keep Istiqamah dan ana doakan semoga kita sama-sama sentiasa berada di saff yang betul..
“Kalau kita tolong agama Allah, Allah pasti akan tolong kita!”
4- 7 things about myself:_

-merupakan seorang insan yang masih mencari sinar islam
-menyimpan cita-cita untuk ke bumi Anbiya',Mekah & Madinah bersama kedua ibubapa(insyaALLAH)
-seorang insan yang masih mencari dan terus mencari cinta Al-Khaliq
-dalam proses mempelajari bahasa Arab dari sahabat blog,myspace dan tagged(syukran kpd mereka!)
-merupakan anak ke5 dari 6 beradik
-seorang kakak yang suka gaduh dengan adiknya ;p
-sedang mengejar impian utuk ke menara gading dalam aliran agama. (insyaALLAH)


awardnya adalah seperti yang tertera dibawah ini...
enjoy your award...=)


kepada semua pengunjung baru dan lama yang tiada nama sila lah buat ye.!
amat di alu2kan ^_^


Ukhuwah is bonded by aqidah..(^_^)

No comments:

Post a Comment